Nedrivning af hus

Med et erfarent personale og en professionel tilgang til alle størrelser og typer af nedrivningsprojekter, vil du sammen med DK Nedbrydning, få en sikker, miljøvenlig og professionel nedrivning af dit hus.

John DoeJohn Deer Traktorforretning
Læs mere
"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo."
Jane DoeCase Traktorer
Læs mere
"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo."
John DeerJane Doe forretning
Læs mere
"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo."
Tidligere
Næste

Nedrivning af hus pris

Hvad koster det at rive et hus ned?

Ja, det er som regel et af de første spørgsmål der melder sig, når man står overfor at skulle have revet et hus ned. Og det er et godt sted at starte, da det kan være altafgørende for hvordan det projekt man skal have lavet arter sig.

For at sige et som det er, er det et meget svært spørgsmål. Ingen typer af nedrivninger er ens og derfor er prisen det heller ikke. Det kan rangere fra ca. 100.000 kr ex. moms til 200.000 kr ex. moms. Og i nogle tilfælde mere.

Det vigtige i processen er at man alliere sig med en virksomhed der ved hvad de laver, så man på den måde kan sikre sig at den pris man får ikke overstiger det tilbud man har fået.

Riv hus ned og byg et nyt

Det kan i mange tilfælde betale sig at rive huset ned og bygge et nyt, hvis huset trænger til. En stor renovering og har mange mangler i forhold til det man har forestillet sig.

Når man går i gang med en stor renovering kan det typisk først være når håndværkerne går i gang at alle de skjulte problemer viser sig, og det kan lede til ekstra udgifter og uforudsete bekymringer. Der kan opstå problemer mange steder i et gammelt, og hvad enten det er el, vandrør, strøer eller andet er det ikke et sted man skal springe over hvor gærdet er lavest.

Derfor bør man overveje om det kan betale sig at bygge nyt, i stedet for at renovere det gamle hus på grunden.

Tilladelse til nedrivning af hus

Når man ønsker at nedrive et hus, er det vigtig at indhente de rette tilladelser og overholde reglerne. Vi tager dig i hånden hele vejen igennem og rådgiver dig til hvordan dette kan lade sig gøre. Der er flere forhold der skal være på plads. Blandt andet:

  • Nedrivningsanmeldelse
  • Lokalplan
  • Miljøscreening
  • Forurening
  • Naboer
  • etc.

Uanset placering

Vi håndterer opgaver i hele landet, så om du skal have nedrevet et hus i københavn, Aarhus, Aalborg, Viborg eller et helt tredje sted står vi klar til at hjælpe dig. Vi er landsdækkende og har et godt kendskab til stat alle områder i landet. Vi er klar til at hjælpe dig med det projekt du står med og svarer på eventuelle spørgsmål.

Ønsker du et tilbud på en opgave indenfor nedrivning af et hus, eller har du spørgsmål, kan du skrive til os ved hjælp af knappen herunder.

Få et uforpligtende tilbud